Antonen Palvelu

Kulttuuritapahtumien järjestäminen

Chizhik-jazz kvartetin johtaja Alexey Chizhik

28.10.2018 The Classics Meet Jazz.Chizhik-Jazz-Trio. Saksalainen kirkko, Helsinki
27.04.2019 Bremenin soittoniekat. Venäjänkielinen, interaktiivinen koko perheen konsertti
Musikaalinen fantasia teemalla samannimisten Brothers Grimmin satua satunnaisella animaatiolla. Kiertueella konsertteja «TALES OF CHIZHIK.» Johtava IRINA CHIZHIK, vibrafonisti ALEXEI CHIZHIK Ohjelma: tutustuminen klassisen ja jazzin, latinalaisamerikkalaisen ja etnisen musiikin eri suuntiin.
———————
Lasten taidenäyttely
JUGEND sali, Helsinki
8.12.2018 Pähkinänsärkijä, jazz-tarina-konsertti hiekka-animaation kanssa.
Kertoo Irina Chizhik ja vibrafonilla säestää Alexey Chizhik. Venäjänkielinen, interaktiivinen koko perheen konsertti!
Konserttien jälkeen Perhe-Joulutanssiaiset (Jugend sali) JUGEND sali, Helsinki
10.12.2018 Joulun ajan musiikkisatu Soittorasia. Interaktiivinen koko perheen konsertti. KANNELTALO, HELSINKI

Это слайд-шоу требует JavaScript.

Alexey ja Irina Chizhikin musiikillinen kehitysprojekti lapsille

Chizhik Satu on interaktiivisten konserttien sarja lapsille. Konsertit tutustuttavat pienet kuulijat musiikin eri tyyleihin yhdistämällä musiikin ja kirjallisuuden kieltä. Konsertit on tarkoitettu lapsille 2,5 vuodesta eteenpäin.

Konsertti lähtee liikkeelle Irina Chizhikin kertomasta sadusta, jota Alexey Chizhiki säestää vibrafonilla. Mukana on usein myös muita muusikoita soittimineen. Chizhik Satu -konserteissa lapset tutustuvat klassisen, jazzin, latinalaisamerikkalaisen ja etnisen musiikin eri suuntauksiin.

Lapset osallistuvat esitykseen elehtimällä ja leikkimällä musiikin tahdissa, mikä helpottaa taiteen hahmojen vastaanottoa. Esityksen jälkeen lapsilla on mahdollisuus itse soittaa vibrafonia ja muita soittimia ja osallistua lyömäsoitinorkesterin työskentelyyn.

Lyömäsoittimet ovat kaikilla meillä geneettisessä muistissa. Siksi lapset ovat hyvin vastaanottavaisia juuri niille. Vibrafoni erottuu kaikista muista lyömäsoittimista siinä, että se yhdistää rytmisen ja melodisen soittimen ominaisuudet.

Это слайд-шоу требует JavaScript.

Chizhik-Jazz-Trio

Chizhik-Jazz-Trio on suoranainen ilmiö musiikkimaailmassa. Artistien ohjelmassa klassinen musiikki (Mozart, Tsaikovski, Bize, Bach) saa jatsahtavia sovituksia. Alexey Chizhikin omat sävellykset ovat hyvin pietarilaisia ja samalla jatsahtavan rytmikkäitä, lumoavia ja taianomaisia. Klassisen musiikin aristokraattisuus ja jatsin intellektuaalisuus täydentyvät luonnollisella ja raikkaalla tavalla yhtyeen kaikkien jäsenten artistisella draivilla. Jokainen yhtyeen jäsen on ensiluokkainen muusikko, jolla on takanaan rikas taiteellinen menneisyys, josta ei puutu tummiakaan värejä, ankara/rankka nykyisyys, ja epäilemättä – valoisa tulevaisuus.

Muusikkojen taso on näkyvissä ja kuuluvissa saman tien: virtuoosinen esitys, ensemblen taju, täydellinen itseilmaisun vapaus. Lyyrinen ja ironinen, välillä itseironinen, kietoutuvat ovelasti yhteen. Sen vuoksi Chizhikin konsertteihin tekee mieli aika uudestaan ja uudestaan. Esityksen jälkeen kuulijan valtaa euforinen olotila, ylimaallinen ilo ja rakkaus kaikkea elollista kohtaan. Juuri näin vaikuttaa todellinen taide, joka välittyy esittäjistä yleisöön aaltosignaaleina ja vielä jonakin muuna, jota on yhtä vaikea tavoittaa kuin totuutta, jotakin, joka on aina vieressä ja musiikin soidessa jokaisen kuulijan sisimmässä.

%d такие блоггеры, как: