Antonen Palvelu

Kulttuuritapahtumien järjestäminen

Kansainvälinen musiikin kesäkoulu Suomessa

Tervetuloa Kansainväliseen musiikin kesäkouluun Suomeen!

(aiemmin Kansainvälinen musiikin perheleiri Suomessa) 

Saammeko esitellä: Kansainvälinen musiikin kesäkoulu Suomessa – opettajinaan Pietarin Rimski-Korsakov-konservatorion ja Pietarin Keskusmusiikkikoulun opettajat. Musiikin kesäkoulu kutsuu venäjää puhuvia perheitä ja 3-15-vuotiaita lapsia musisoimaan 4 ryhmässä, jotka kootaan lapsen musiikillisen taustan mukaan. Opetusryhmiin otetaan sekä lapsia, joilla ei ole aiempia musiikkiopintoja, että lapsia, joilla on jo takana pitempiaikaisia musiikin opintoja esimerkiksi musiikkikoulussa.

Ensimmäinen kansainvälinen koko perheen musiikkileiri Suomessa starttasi vuonna 2016. Sen jälkeen on järjestetty mm. yli 30 konserttia eri puolilla Suomea – lasten urkukonsertteja, klassisen musiikin konsertteja, joihin osallistui Pietarin konservatorion opettajia ja oppilaita sekä Mariiski-teatterin artisteja. Musiikkikoulun ohjelmaan on otettu myös kokonaisvaltaiseen kehitykseen tähtääviä oppiaineita kuten näyttämötaide, kuvaamataide, kuorolaulu, säveltapailu, nuottienlukutaito pienille soittajille, laulun ja eri soitinten kursseja (huilu, nokkahuilu, piano, viulu, kitara).

Musiikkikoulun oppilaat ja heidän vanhempansa tulevat eri puolilta maailmaa – Suomesta, Ruotsista, Ranskasta, Venäjältä, Saksasta, Latviasta, Norjasta, Arabiemiraateista, USA:sta. Talvisin nämä lapset ja nuoret opiskelevat musiikkikoulussa kotimaassaan, mutta kesällä he kohtaavat Suomessa intensiivisen musiikin opiskelun jaksolla venäläisten opettajien johdolla. Samalla lomaillaan Suomen ihanassa luonnossa ja tavataan harrastustovereita.

Vuonna 2020 musiikkileiri muutti statustaan musiikin kesäkouluksi.Musiikin maa on täynnä ihania ääniä, värejä ja tunteita! Kansainvälinen musiikin kesäkoulu kutsuu teidät ja lapsenne siihen maahan.

Rakkaudella,
Victoria Antonen
Kulttuuri- ja opetushankkeiden organisaattori Suomessa
https://finland-camp.com/ +358 44 0588703  antonen.palvelu@gmail.com


VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT


%d такие блоггеры, как: