Antonen Palvelu

Kulttuuritapahtumien järjestäminen

Joulun ajan musiikkisatu Soittorasia. Interaktiivinen koko perheen konsertti. KANNELTALO, HELSINKI 10.12.2018

sand_2016_Astrid Antonen_Antonen Palvelu
Venäjänkielinen, interaktiivinen koko perheen konsertti!
HIEKKASATUMUSIIKKIA on sarja interaktiivisia satuja, joissa sovelletaan multimediaa, elävää musikaalista improvisaatiota, näyttelijän ääntä ja hiekasta tehtäviä taideteoksia nk. ”hiekka-animaatiota”. Elävä hiekkakuva syntyy nuorten katsojien silmien edessä samalla kun musiikki luo erityisen lämpimän ja intensiivisen tunnelman.

Joulun ajan musiikkisatu Soittorasia

Esitys perustuu V.F.Odojevskin Kaupunki tupakkarasiassa -sadun teemoihin.
Kertoo Irina Chizhik ja säestää vibrafonilla Alexey Chizhik
Chizhik-jazz kvartetin johtaja Alexey Chizhik on maailman ainoa vibrafonisti, joka soittaa instrumenttiaan viidellä kapulalla. Chizhik on esiintynyt sellaisten tunnettujen muusikkojen kuin Placido Domingon, Mstislav Rostropovitsh, Wynton Marsalisin ja Mariss Janssonsin kanssa.
Vibrafonin lumoavat, fantastiset ja satumaiset äänet, jotka pujottautuvat sadun taikakudokseen, ottavat valtaansa konsertin kuulijoiden mielikuvituksen.
Yksi soitin on ylitse kaikkien: se kilpailee jopa konsertin juontajan kanssa. Soitin on todellinen sadunkertoja. Sen nimi on vibrafoni. Kun vibrafonin ensimmäiset äänet kajahtavat, saliin laskeutuu sadun varjo, salaperäinen huntu ja lumoava taikapeite.
Konserttiin tullut lapsiyleisö kohtaa oudon, taianomaisen ympäristön: kaunis sali, jonka keskellä pyörien päällä kookas soitin, jossa jääpuikkojen näköisiä putkia. Sitten lavalle saapuu Alexey Chizhik ja viisi kapulaa käsissään hän koskettaa varovasti soittimen kieliä – sen kullattuja levyjä. Ja aivan lasten silmien edessä tapahtuu sadun ihme: soitto lumoaa ja ääni väräjää taianomaisesti, sävelet kietoutuvat toisiinsa ja valtaavat kaikkien mielet. Esityksen lopussa viimeisiä musiikin säveliä väreilee vielä salissa, kun yhtäkkiä kuuluu lapsen ääni: ”Oi, ihan kuin sadussa”.
  • (SU) 10.12.2017 KLO 12.00
  • KANNELTALO
  • Osoite: Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
  • Kesto n. 1 h.
  • Ikäsuositus 3-12 vuotta, sopii myös aikuisille.
TILAA LIPUT NYT:  LIPPU

Это слайд-шоу требует JavaScript.

Järjestäjä:
ANTONEN PALVELU TMI
http://www.antonenpalvelu.com
+358 44 0588703
antonen.palvelu@gmail.com
%d такие блоггеры, как: